Bevroren autoramen maar geen tijd om te krabben? Antivries-spray!

Geschreven door Redactie

Met deze spray verdwijnt het ijs als sneeuw voor de zon

Stel je voor… het is vroeg in de ochtend op een koude januaridag. Je moet naar je werk en hebt een beetje haast. Je wilt graag snel de auto in omdat het daar warmer is dan buiten door de verwarming. Dan wil je niet nogmaals naar buiten om de ramen schoon te krabben, toch? Gebruik daarvoor een antivries-spray!

Je kan deze spays al kopen voor drie euro. Bijvoorbeeld bij de Hema, Winparts of Toolstation. Deze spray moet je op het ijs spuiten en na enkele seconden smelt het ijs weg. Het vormt ook een laagje op de ruiten waarmee een volgende bevriezing wordt voorkomen. Handig toch?!

Je hoeft niet meer te krabben en kan zo de auto in! Gratis tip: bewaar deze spray niet in de auto voor het geval de sloten bevriezen. Het is aan te raden om thuis de slotenontdooier en de antivries-spray samen te bewaren op een makkelijke plek. Zodat je deze meten kan pakken en kan gebruiken. Op Bol.com en in bouwmarkten heb je vaak een heel winterklaar pakket met alles wat je nodig hebt om met de auto de winter door te komen.


Onze Ambassadeurs