Veilig op weg met de Interpolis Automodus app

Geschreven door Redactie

Voorkom afleiding door appjes of telefoontjes tijdens het rijden.

Tijdens het autorijden moet je je focussen op de weg. Het is vaak erg druk en er gebeurt veel tegelijk. Een telefoon waar appjes op binnenkomen, kan dan een stoorzender zijn.

Zeker als je jouw telefoon als navigatie gebruikt en er om de haverklap een ‘PING!’ binnenkomt, inclusief pop-up in het scherm. Met de Interpolis Automodus app zorg je ervoor dat er geen meldingen, geluiden of telefoontjes binnenkomen en dat jij je vol op de weg kan focussen.

Deze app is beschikbaar voor Apple en Android. Als je gaat rijden moet je de rit handmatig starten. Zodra de auto rijdt, komt ‘je bent in automodus’ in beeld en dit blijft de hele rit zo. De app blokkeert inkomende berichten en telefoontjes, er komt geen geluid en geen pop-up in beeld. Voor elke 100 km die je met de app aan rijdt, wordt 1 euro gespaard voor doelen die Nederland verkeersveiliger maken. Win-Win! Je spaart geen punten als je het scherm uitschakelt, de app verlaat, telefoontjes opneemt of op de homeknop drukt.

Je kunt in de app herinneringen aan zetten voor bepaalde tijden en dagen. Hierdoor vergeet je nooit de app aan de zetten en ben je verzekerd van een autorit zonder afleidende meldingen en geluiden.


Onze Ambassadeurs