Haal verse producten op de markt in de stad

Geschreven door Redactie

Wil je eens verse broodjes halen die nét uit de oven komen? Of heb je zin in verse vis? Kom dan gerust langs bij de markten in het centrum van Almere!

Op de markt aan het Stadhuisplein is voor ieder wat te vinden. Denk bijvoorbeeld aan verse noten of vis, vlees en fruit. Er staan veel kramen waardoor er altijd veel keus is en je er altijd wel iets kunt vinden. Hiermee steun je ook direct de lokale ondernemers die het best lastig hebben door de coronamaatregelen.

Zowel op woensdag als op zaterdag is de markt in Almere Stad tussen 09:00 uur en 16:00 uur geopend. Uiteraard is nog steeds het dringende advies om alleen (drukke) plekken te bezoeken wanneer het dringend is. Ga dus niet voor je plezier naar de markt maar alleen als het nodig is.


Onze krant nog niet ontvangen?