Vrouw op eigen benen organiseert Netwerkborrel VOEB!

Geschreven door Redactie

Vrouwopeigenbenen.nl is dé website voor alle zelfstandige vrouwen die de kracht in zichzelf willen vinden. Waarom hulp vragen als je het ook zelf kunt leren? Sommige dingen zijn namelijk makkelijker dan je in eerste instantie zou denken. Er worden allerlei verschillende zaken besproken, van klussen in het huis tot het opstellen van een testament. Daarnaast vind je boeken- lifestyle en modetips op de website.



Op vrijdag 29 januari van 19:00 uur tot 22:00 uur organiseert Vrouw op eigen benen weer de jaarlijkse netwerkborrel. Tijdens deze gezellige borrel ontmoet je andere zelfstandige en inspirerende vrouwen waar je mee kunt netwerken. Ook worden er presentaties gegeven van succesvolle onderneemsters. Na afloop is er tijd om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje (indien de corona maatregelen dit toelaten).


Een kaartje voor de netwerkborrel kost 15,00 euro en dit is inclusief 2 muntjes voor een drankje, een hapje en een goodiebag. Aanmelden is verplicht en kan via info@vrouwopeigenbenen.nl.


Onze Ambassadeurs