Food Passage in december leeg

Geschreven door Redactie

De ooit zo veelbelovende Food Passage in het centrum staat in december leeg. Dan vertrekt ook Viscircus Koning naar hun nieuwe locatie. Het Beeldverhaal, de stripboeken winkel. 

Hiermee is de ambitieuze droom voor een ondergrondse Passage definitief ten einde gekomen. Wat er gaat gebeuren met de leegstaande passage, is nog niet bekend.

Met de komst van de Food Passage, op de plek waar eerst een Albert Heijn XL en Gall&Gall gevestigd waren, werden veel veranderingen doorgevoerd. Zo werd er geïnvesteerd in een beter aanzicht, een betere bereikbaarheid van de winkellocatie en kreeg de ondergrondse winkelruimte een lift om de toegankelijkheid te vergroten.

Al langere tijd klinken er geruchten om de ruimte te gaan benutten als grote parkeergarage, eventueel als extra parkeergelegenheid voor Floriadebzoekers in de toekomst. Ook sloop wordt genoemd als mogelijkheid, evenals het verbouwen of platgooien van de passage. Maar geen van deze mogelijke nieuwe bestemmingen is bevestigd door de gemeente of de vastgoedeigenaar.

Onze Ambassadeurs