Starbucks, Le Perron en Frites Affairs komen naar Almere!

Geschreven door Redactie

Goed nieuws voor alle koffie fanaten; De Starbucks komt naar Almere! In samenwerking met Unibail-Rodamco-Westfield gaat Albron drie winkels in Citymall Almere openen, waaronder de Starbucks. De andere twee concepten zijn Le Perron en Frites Affairs.  

Ook in het Stadshart van Zoetermeer opent Albron een koffieconcept en een Le Perron vestiging. Er wordt met de opening van deze locaties een volgende stap gezet in de uitbreiding van de horeca-activiteiten van Albron.

Ernest van de Voort, Manager Marketing & Business Development bij Albron: “Voor Albron biedt ‘multi-unit operating’ synergievoordelen zoals bijvoorbeeld het uitwisselen van personeel tussen de concepten op piek- en dalmomenten.”

Vlak voor de feestdagen van dit jaar zullen de meeste outlets geopend worden. Albron heeft fors geïnvesteerd de laatste jaren in de uitbreiding van eigen horecaconcepten en het aantrekken van zogeheten ‘street brands’, zoals de Starbucks en Le Perron.


Onze krant nog niet ontvangen?