Nieuwe serie op Netflix

Geschreven door Redactie

‘Lupin’ op Netflix, is een nieuwe serie op Netflix over een gentleman-dief in Frankrijk die wraak in gedachten heeft.

Maar het gaat vooral over een man die de waarheid wil weten over de dood van zijn vader.

Ze hoeven alleen maar zijn plan te volgen om de ketting van Marie Antoinette te beroven wanneer deze wordt geveild in het Louvre, waarbij ze erop ingaan dat de lagere werknemers niet zo nauwkeurig worden gecontroleerd. Op de dag dat de ketting geveild wordt, is Assane eigenlijk in het publiek terwijl de drie boeven het vuile werk opknappen, want de dingen gaan niet precies zoals gepland; bijvoorbeeld de chloroform-spray die hij de jongens liet binnen smokkelen, slaat de bewakers die ze moeten passeren niet meteen neer. Als onderdeel van zijn plan versnelt hij het bieden en wint hij de ketting voor 60 miljoen euro, zonder de bedoeling te betalen. De drie boeven kruisen Assane dubbel en ontsnappen met de ketting ... alleen om gepakt te worden als Rudy de controle verliest over de Ferrari die hij heeft gestolen... Benieuwd naar meer? Kijk deze serie eenvoudig op Netflix.

Onze krant nog niet ontvangen?