The Mall of the Netherlands is een chique en luxe winkelcentrum

Geschreven door Redactie

The Mall of The Netherland is verreweg het grootste overdekte winkelcentrum van Nederland, ongeveer drie keer zo groot als Hoog Catharijne in Utrecht. Er zijn 280 winkels, restaurants, bars en supermarkten in de Mall of The Netherlands. De aanwezigheid van een bioscoop, bowlingbaan en een enorme Gamestate-gamehal maakt het geheel compleet.

The Mall of the Netherlands is veel meer geworden dan een eenvoudig winkelcentrum. Het hele idee van Mall of The Netherlands is om een ​​"dagje uit" te hebben in plaats van zo snel mogelijk je boodschappen te doen. The Mall of The Netherlands is zo groot dat je er gemakkelijk een dag in kunt doorbrengen.

De Food Court is zeer aantrekkelijk geworden met diverse speciaalzaken met hapjes en drankjes. Het ziet er prachtig uit en de variëteit is enorm.

Er zijn genoeg winkels voor mannen en kinderen met spullen die hen interesseren. Er zijn winkels met elektrische auto's, een waanzinnig grote Lego-winkel en een arcade-spelhal voor de kleintjes in de categorie 'speelgoed voor jongens'. Er lijkt ook een lasergamehal en een Instagram-museum te zijn. Dat is natuurlijk hartstikke leuk voor de kinderen en misschien kun je zelfs je tieners overhalen om mee te gaan.

Waar is het winkelcentrum van Nederland?

The Mall of The Netherlands is gevestigd in Leidschendam op de plek van het voormalige winkelcentrum Leidschenhage. The Mall of The Netherlands ligt naast de N14, de verbindingsweg tussen Leidschendam en Scheveningen. Een ochtend aan het strand in Scheveningen combineren met een middagje shoppen is ideaal. Ook The Mall of The Netherlands ligt relatief dicht bij het mooie centrum van Den Haag.

Parkeren bij The Mall Of The Netherlands?

Een belangrijk voordeel van de Mall of The Netherlands is dat parkeren gratis is. Dat maakt een enorm verschil met het centrum van Den Haag, waar je een klein fortuin kwijt bent als je er een middagje je auto wilt parkeren.Onze Ambassadeurs