Kennisconferentie over kracht van de regio

Geschreven door Redactie

Van 25 t/m 28 januari 2021 vindt de online kennisconferentie ‘Samen voor Krachtige Regio’s’ plaats.

Doel van de conferentie is om op een flexibele, digitale manier onze goede ideeën, ervaringen en kennis te delen. En daarmee de eerste opbrengsten uit de 30 Regio Deals te laten zien. De conferentie is ook bedoeld voor regio’s en geïnteresseerden die geen deal hebben en die mee willen leren.

Van maandag 25 t/m woensdag 27 januari 2021 vinden, verdeeld over de dag, verschillende activiteiten plaats. Hierbij is er sprake van verschillen in opzet (‘meet and greet’, podcasts en webinars) en duur (van vrije inloop, tot 30 min, tot 1,5 u). De conferentie is voor iedereen toegankelijk. Op donderdag 28 januari 2021 wordt het programma om 13:30 afgesloten met een live-cast met minister Carola Schouten (LNV) waarin zij gasten ontvangt uit onder meer Flevoland, Parkstad Limburg en Zwolle. Met haar bekijken we de oogst van de week én 3 jaar Regio Deals.

Aanmelden voor (onderdelen van) de conferentie gaat via het platform www.krachtvanderegio.nl. Daar staan per dag de activiteiten en events genoemd en daar kun je je aanmelden. Let op, je dient hiervoor ingelogd te zijn. Alleen dan zie je de aanmeldknop.

Onze Ambassadeurs