Overvaller PLUS aangehouden na tips uitzending Opsporing Verzocht

Geschreven door Redactie

De politie heeft een 17-jarige Almeerder aangehouden. De jongen wordt verdacht van betrokkenheid bij een overval op de PLUS-supermarkt aan de Meistraat in Almere Buiten.

De jongen werd herkend nadat er aandacht aan de overval werd besteed in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.


De supermarkt in de Seizoenenbuurt werd op woensdag 26 augustus overvallen. De dader bedreigde twee caissières met een mes en dwong hen geld in een plastic zak te doen. Nadat een klant zichzelf wapende met een bloemenemmer en de dader aansprak, ging hij er vandoor. 


Na de uitzending van Opsporing Verzocht van 12 januari, kwamen er bij de politie zes tips binnen. In de uitzending van deze week werd duidelijk dat deze geleid hebben tot de aanhouding van de verdachte. De 17-jarige zit vast voor verder onderzoek.

Onze Ambassadeurs