Man in been geschoten bij beroving

Geschreven door Redactie

Bij een beroving in Almere Haven is maandag een man in zijn been geschoten. Dat heeft de politie vrijdag bekendgemaakt.


De beroving vond plaats op de Lesplaats, een weg in de buurt van de McDonald's en Restaurant Onderweg. Tussen 20:15 en 20:30 uur werd het slachtoffer daar volgens de politie door drie mannen beroofd en beschoten. De daders gingen er in een in kleine, witte auto vandoor. De beroofde man moest zich vanwege een schotwond in zijn been laten behandelen in het ziekenhuis. 


De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben of andere informatie kunnen geven. Tips kunnen worden gegeven via de telefoonnummers 0900-8844 of 0800-7000 (anoniem). Op de site van de politie staat ook tipformulier dat kan worden ingevuld.

Onze Ambassadeurs