Ook Almere krijgt een vaccinatielocatie

Geschreven door Redactie

De GGD Flevoland opent 22 februari in Almere een locatie waar Flevolanders gevaccineerd kunnen worden. Dat gaat gebeuren in de sporthal aan de Parkwerf in Almere Haven.

Cees Verdam, directeur Publieke Gezondheid van GGD Flevoland: “We zijn erg tevreden met de locatie in Almere, het geeft ons de mogelijkheid om, nadat we eerder al startten met de vaccinatie van het zorgpersoneel, nu de volgende stap te maken met de grootschalige vaccinatie van heel Flevoland.”

Twee weken geleden werd in Lelystad de eerste vaccinatiestraat geopend. Aan de Schroefstraat kunnen 5.000 medewerkers van Flevolandse verpleeghuizen, wijkverpleging en de gehandicaptenzorg zich laten vaccineren. In Emmeloord wordt er een vaccinatiestraat gerealiseerd in het Dokter Janssencentrum.

Mensen die in aanmerking komen voor een vaccinatie krijgen een uitnodiging thuisgestuurd en kunnen dan telefonisch een afspraak maken.
Onze Ambassadeurs