Bazinga gaat in samenwerking met Student in Almere een loterij houden om geld in te zamelen voor maaltijden voor het Rumah Melati huis.

Geschreven door Redactie

Studentenvereniging Bazinga! is hard aan het werk om de oudere generatie, die zwaar is getroffen door corona, te helpen.

Voorzitter Thijs de Best verteld over hoe juist in deze tijd de studentenvereniging wat terug wil geven.

De ouderen van wooncomplex Rumah Melati gaan door een gekke tijd. Kerst met zijn allen vieren, bij de familie en kinderen langs gaan, het kan allemaal even niet. Waar wij als studenten opgegroeid zijn met telefoons, skype en teams is even videobellen voor sommige ouderen minder gemakkelijk. Wij willen daarom graag eenzame ouderen een hart onder de riem steken met een lekkere warme maaltijd, bezorgd en bereid door ons.
Om dit mogelijk te maken heeft Bazinga! een loterij opgezet om geld in te zamelen voor deze maaltijden. Er wordt samengewerkt met een groot scala aan Almeerse ondernemers die verschillende leuke prijzen hebben gedoneerd. Denk aan bonnen of maaltijden van I Love Saté, Meat in the City of Poke paradise, een dag zeilen, roeitraining of een bierpakket en er komen nog wekelijkse nieuwe prijzen bij.

Draag jij bij aan onze studentenloterij? Je helpt de ouderen van de stad en maakt ook nog eens kans op te gekke prijzen! Kijk snel op www.hetkaninalmere.nl/studeren/loterij


Onze Ambassadeurs