Marry Me Lights

Geschreven door Redactie

“Will you marry me?”

Marry Me Lights is een jong en innovatief bedrijf dat is gestart vanuit de liefde. De gezichten achter het leuke bedrijf zijn Chano (25) en Gjyl (24) en samen zorgen zij ervoor dat men in de Benelux de meest romantische en unieke huwelijksaanzoeken gemakkelijk én voor een betaalbare prijs kunnen regelen.

Voor Valentijnsdag 2021 heeft Marry Me lights een speciale actie. Ze geven een geheel verzorgd huwelijksaanzoek ter waarde van 1000,00 euro weg. Het huwelijksaanzoek zal plaats vinden op 14 februari 2021 op een van de Marry Me Lights partner locaties.

Het gehele pakket bestaat uit: De locatie, een luxe versiering, de Marry Me Lights, de LOVE Lights, een luxe boeket van 100 rozen, een luxe gepersonaliseerde taart, een aperitief en een foto en -video grafisch team om het geheel vast te leggen. Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen met 06 17 201 765. Neem ook een kijkje op de Instagram pagina van @Marrymelights en op de website: www.marrymelights.nl.


Onze Ambassadeurs