Paintballspullen haal je bij Gladiator Shop

Geschreven door Redactie

Gladiator Shop, onderdeel van Gladiator Sports, is dé plek om nieuwe paintballspullen te kopen. De winkel uit Almere levert brillen, maskers, kleding, lasers, munitie en nog veel meer paintballaccessoires.

Of je nu een beginner of professional bent, bij Gladiator Shop ben je aan het juiste adres.

Gladiator Sports is al een begrip in de paintballwereld sinds het openen van de eerste winkel in 2000. Gladiator Sports beschikt over een unieke locatie met ruim 800 m2 aan winkeloppervlakte, een groot magazijn, eigen werkplaats voor onderhoud en een groot klimaat gecontroleerde ruimte voor de opslag van paintballs.

Gladiator Shop is gevestigd aan de G. T. Rietveldstraat 174 in Almere Buiten waar, zodra het kan gezien de coronamaatregelen, je jouw favoriete spullen kunt halen. Via www.gladiatorshop.nl is het mogelijk om jouw gewenste producten te bestellen.