FieldLab nieuws: Almere City FC – SC Cambuur 28 februari

Geschreven door Redactie

De wedstrijd Almere City FC – SC Cambuur is zondag 28 februari (starttijd 12:15 uur) het decor van wetenschappelijk onderzoek, gehouden door Fieldlab Evenementen. Bij deze topwedstrijd mogen 1.500 supporters aanwezig zijn.

Het wetenschappelijk onderzoek is gericht op de terugkeer van veilige en verantwoorde evenementen. Wie de wedstrijd bij wil wonen, doet mee aan het onderzoek en dient hierbij aan strikte voorwaarden te voldoen. Het downloaden van een app is een voorwaarde, maar ook het ondergaan van een PCR-test voorafgaand aan de wedstrijd en vijf dagen na de wedstrijd is een verplichting. In het Yanmar Stadion is hiervoor een testlocatie ingericht. De bezoeker verklaart zich door kaartaankoop hiertoe bereid. Lees hier de volledige lijst met voorwaarden.

Tribune A-B-C (groene zone)
Op de ABC tribune mogen de supporters naast elkaar zitten. Wel is het verplicht een mondkapje te dragen. Eten en drinken kun je voorafgaand en tijdens de wedstrijd halen bij het FEBO horecapunt. Er is ruimte voor 600 supporters.

Tribune E-F-G (rode zone)
Op de EFG tribune zitten 700 supporters op de tribune met telkens één stoel er tussen. Op deze tribune hoef je geen mondkapje te dragen. Eten en drinken bestel je online. Er is een brengservice. Voor deze zone wordt nog een extra wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd in de vorm van een sneltest. Hier worden honderd vrijwilligers voor gezocht.

Wil jij als seizoenkaarthouder gratis kaarten bemachtigen voor één van deze twee zones, stuur ons dan een mail met informatie over de seizoenkaarten die op jouw naam staan en die deze dag naar de wedstrijden willen komen. De volgende informatie per seizoenkaart is verplicht voor het onderzoek:




Onze Ambassadeurs