Petrie van Dorp hoofdredacteur Ons Almere!

Geschreven door Redactie

Met trots kunnen wij melden dat Petrie van Dorp zich heeft toegevoegd aan het team van Ons Almere in de functie van hoofdredacteur. Deze, inmiddels niet alleen in Almere, bekende tekstschrijfster, columniste en auteur zal eindverantwoordelijk zijn voor alle content van zowel het online platform als voor de krant.

“Petrie gaat leiding geven aan zowel de redacteuren, de redactiestagiaires en de redactiepunten binnen Almere, is eindverantwoordelijke met betrekking tot de columnisten en zal tevens iedere maand zowel een column als een interview met een bekende Almeerder schrijven voor de krant. Door haar ruime ervaring op zowel schrijfgebied als binnen de media kunnen wij als team ons alleen nog maar verheugen op deze samenwerking. We hebben met Petrie niet alleen een schrijftopper in huis gehaald, maar ook haar vrolijke positieve energie is een enorme aanwinst,” vertelt Richard, algemeen directeur van Ons Almere.

“Ik ben enorm blij dat deze functie op mijn pad is gekomen. Vanuit mijn eigen ervaring en netwerk zal ik mijn management skills en schrijfdiensten optimaal inzetten om van zowel het online platform als van de krant een succes te maken. Vorige maand is mijn eerste boek ‘The POWER to believe in you’ gelanceerd waarin ik 20 persoonlijke, inspirerende en krachtige verhalen heb verzameld van bekende en andere inspirerende Nederlanders. Aan de hand van persoonlijke gesprekken, toon ik de unieke kracht van deze persoonlijkheden en vertel ik hoe zij de regie in het leven na tegenslagen weer hebben teruggepakt. En dat ik mij dan nu ook nog mag bemoeien met de regie van Ons Almere gaat mijn hart alleen maar sneller van kloppen. Woorden hebben kracht en deze kracht wil ik graag inzetten voor Ons Almere,” legt Petrie uit.

Petrie is te bereiken via petrie@onsalmere.nl en telefonisch op 06 - 14 50 60 22.