Hier haal je de lekkerste koffie to-go in Almere Centrum

Geschreven door Redactie

Ben je onderweg naar je werk? Naar een belangrijke afspraak of juist onderweg naar huis? Een kopje koffie gaat er altijd in. Maar nu de horeca dicht is, kan het lastig zijn om de koffie to-go tentjes te spotten. Wij hebben twee gevonden in Almere Centrum die zeker een bezoekje waard zijn!De eerste is IJspressi aan de Schutterstraat. Deze ijssalon staat bekend om de lekkere ijssmaken, maar koffie maken kunnen ze ook als de beste! Schiet even snel binnen voor een caramel latte, warme chocolademelk of een dubbele espresso. Bij Ijspressi hebben ze ook lekkernijen zoals brownies en koeken, Lekker voor onderweg!

Aan de stationsplein zit Café Barista, ook een superplek voor koffie to go. Het zit vlak naast het station wat het ideaal maakt om even snel langs te gaan. Ook hier heb je de keuze uit onder andere latte’s, cappuccino’s en allerlei andere drankjes. Lekker!

Onze krant nog niet ontvangen?