Zachte lippen in no-time met deze suikerscrub

Geschreven door Redactie

Heb je weleens last van droge velletjes op je lippen? Geen probleem! Zeker in de wintermaanden komt dit vaak voor. Wij hebben een oplossing!

Om te beginnen, wat is een scrub? Een scrub is een soort crème met kleine korreltjes erin. Door deze korrels over de huid (en lippen) te masseren verwijder je dode huidcellen. Het resultaat: Een stralende huid en heerlijk zachte lippen. 

En het leuke is, je kan heel makkelijk zelf een lipscrub maken met wat je waarschijnlijk wel in de keukenkast hebt staan! Je neemt: 2 theelepels suiker, 1 theelepel honing,  theelepel amandelolie of olijfolie.

Doe dit allemaal in een bakje en mix dit goed. Klaar? Scrubben maar! Stap 1. Breng wat van de scrub met je vingertoppen op je lippen aan. Stap 2. Masseer zachtjes in op je lippen met een vingertop. Doe dit bijvoorbeeld door heen en weer te gaan of door kleine rondjes te draaien. Geen paniek als je wat scrub opeet, het is eetbaar. Stap 3. Spoel je lippen af met warm water en dep droog. Stap 4. Breng een lippenbalsem aan en klaar is kees!

Zacht lippen in no-time!