5 terrasjes waar je kunt genieten van de zon

Geschreven door Redactie

Desnoods een geïmproviseerd terrasje voor de deur, dit is de Nederlandse manier!

In Nederland willen mensen zo graag zonnebaden dat als de zon schijnt, overal op straat geïmproviseerde terrasjes voor de deuren te vinden zijn. Dit is de Nederlandse manier! In Nederland, laten we heel duidelijk zijn, de zon is een schaars goed! Dus als de zon op is, is iedereen buiten!

Deze terrasjes in Almere zijn gebaseerd op een uitgebreide bar- en restaurants om jou het beste van Almere te brengen voor de zomer! Als je geen terras bij je voordeur wilt aanleggen, ga je gewoon op zoek naar een leuke plek om te genieten van de zon en een drankje of een hapje te eten.

Hier een top 5 terrasjes in Almere die in Almere te vinden zijn:
Een mooi plekje met uitzicht over het water vind je bij Boathouse, waar het terras over de Noorderplassen heen kijkt. Wist je dat je ook kunt BBQ’en op de ronde bootjes?

Strandbrasserie de Jutter in Almere Haven is perfect voor een verkoelend drankje en ‘s avonds uit eten te gaan. Je hebt hier uitzicht over het strand en het Gooimeer.

Relaxen op een terras en de kinderen laten spelen is pas echt relaxt. Dit kan bij Smullen en Spelen, waar je op het grote terras perfect uitzicht hebt over de speeltuin.

De Beren in Almere Stad is ook erg lekker en met een mooi uitzicht.

NUL36 is ook heel hip en bekend in Almere Stad en heeft een uitgebreid terras waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje.

Welke terras ga jij pakken deze zomer?