Terrassenseizoen Almere Haven geopend met een paasbrunch voor 160 genodigden

Geschreven door Paula Blesing

Waar vorige week het terrassenseizoen in Almere Stad feestelijk werd geopend heeft Almere Haven het vandaag nog eens dunnetjes overgedaan. Op uitnodiging van 16 deelnemende horeca-gelegenheden waren 160 gasten uitgenodigd om van een heerlijke paasbrunch te genieten.

Op de kade waren lange rijen tafels klaargezet voor de gasten. Deze werden verwend met boordjes, croissantjes, gekookte eitjes en natuurlijk een heerlijk glas jus d'orange. In goed gezelschap werd er genoten van de brunch, maar vooral ook van het heerlijke zomerweer. De zon maakte de dag nog mooier!

Tevens waren er zo'n 30 alleenstaande senioren uitgenodigd om van de gezelligheid, het mooie weer en de Paasbrunch te genieten.

Voor de kinderen (en natuurlijk ook de volwassenen) waren er 3 vrolijke Paashazen die alle bezoekers bleven voorzien van chocolade Paaseieren. 

Onze krant nog niet ontvangen?