De Zuiderzeeroute

Geschreven door Redactie

Ben je super actief op de fiets en wil je een nieuw rondje uitproberen? Wij hebben dit mooie, maar extreem grote rondje voor je gevonden.

Veel fiets liefhebbers rijden wel eens op de dijk langs het Markermeer en het IJsselmeer, maar vaak stopt het uitje daar ook. Met de Zuiderzeeroute pak je juist de andere kant van het Markermeer en het IJsselmeer.

Dit rondje is niet alleen goed voor één dag. Op de route liggen meerdere camping waar je een dagje kunt stoppen om de volgende dag je route weer te vervolgen. Voor veel mensen is dit misschien wel nodig aangezien de route maar liefst 440 kilometer is.

Om deze route goed te kunnen fietsen heb je een gids nodig waar alle informatie over de routes, bezienswaardigheden en tips in staan. Deze gids kun je voor 12,95 euro bestellen via www.webwinkel.nederlandfietsland.nl/fietsgids-zuiderzeeroute. Het gidsje biedt 32 pagina's inspiratie en wetenswaardigheden over de LF Zuiderzeeroute. Heb je de hele route gefietst, dan kun je een oorkonde en fietsframe sticker aanvragen.

Wij wensen je veel succes met dit mooie fietsrondje waar je andere delen van Flevoland en zelfs daarbuiten ziet. 




Onze Ambassadeurs