GGD-directeur Publieke Gezondheid Cees Verdam overleden op 53-jarige leeftijd

Geschreven door Redactie

Cees Verdam, de directeur Publieke Gezondheid van GGD Flevoland, is vandaag overleden. Dat maakten de directies van Veiligheidsregio Flevoland en de GGD zojuist bekend. Verdam is 53 jaar geworden.

Marjan Vluggen, de plaatsvervangend directeur Publieke Gezondheid laat weten: "Cees Verdam is dertien jaar lang met passie onze stuurman van GGD Flevoland geweest. Vol energie heeft hij zich ingezet voor de publieke gezondheid en ambulancezorg in Flevoland. We verliezen in hem niet alleen een bevlogen bestuurder, maar ook een collega die voor iedereen klaarstond. We zullen zijn warmte, humor en doortastendheid enorm missen. We wensen zijn familie alle kracht toe bij het verwerken van dit verlies."

Vanaf 2017 heeft Cees Verdam zich volgens de GGD ingezet voor de samenwerking met de Veiligheidsregio Flevoland en Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek. In 2018 werd hij aangesteld als voorzitter veiligheidsdirectie Flevoland.

John van der Zwan, regionaal commandant en voorzitter van de veiligheidsdirectie Gooi en Vechtstreek reageert eveneens op het nieuws: "We gaan zijn inspanning en verbindende krachten missen. Ook wij wensen zijn familie en naasten veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies."

Onze krant nog niet ontvangen?