Hernieuwbare energiebron van Almere in 2050. Wat is jou mening?

Geschreven door Redactie

Hoeveel heb jij ervoor over om je huis te isoleren? Wat mag volgens jou de beste oplossing om duurzaam te verwarmen en koken kosten? En zou je mee doen aan een collectief warmtesysteem in je wijk?

Met een vragenlijst peilen we de meningen van de Almeerders over de warmtetransitie. We zijn benieuwd naar jouw mening, want samen geven we vorm aan de warmtetransitie van Almere. De uitkomsten van deze enquête worden gepresenteerd aan de gemeenteraad in het najaar van 2021. Jouw mening telt!

In 2050 komt alle energie die we in Almere gebruiken van energiebronnen die hernieuwbaar zijn. Samen gaan we op zoek naar nieuwe manieren om onze huizen te verwarmen, te koken en te douchen. Deze verandering noemen we ook wel de ‘warmtetransitie’.

Onze Ambassadeurs