Pinksteren Treasure Hunt Almere

Geschreven door Redactie

Ergens in boswachterij Almeerderhout ligt een schat verborgen. Maar waar ligt het en wat zal er in zitten? Ga op zoek en beleef met Pinksteren een leuk avontuur met het hele gezin.

Om bij de schat te komen moet je opdrachten uitvoeren, navigeren met een kompas en puzzels oplossen. Je start met pijl en boog. Lukt het jou om met boogschieten de goede ballon te raken? Want daarin zit een geheimzinnige schatkaart die je verder helpt. Wat er daarna gebeurt blijft nog even geheim…

De Treasure Hunt is leuk voor alle leeftijden en kan goed in gezinsverband worden gedaan. De groep gaat na het boogschieten zelfstandig op pad op zoek naar de schat. Het programma duurt ongeveer 1,5 uur. Na afloop kun je heerlijk bij het kampvuur nagenieten van de Treasure Hunt of een mooie wandeling maken in het bos.

Praktische informatie:
- Zondag 23 mei en maandag 24 mei (1e en 2e Pinksterdag)
- Starten tussen 10:00 – 16:00
- Prijs: 6,50 euro per persoon

Kijk voor alle informatie op: www.outdoorparkalmere.nl/pinksteren

Onze krant nog niet ontvangen?