Webinar over mentale gezondheid in coronatijd

Geschreven door Redactie

Het coronatijdperk kan negatief uitpakken voor iemands mentaal welbevinden. Wat kun je doen om mentaal fit te blijven?  Bij wie kun je eigenlijk terecht als je je zorgen maakt over jezelf of een ander? Hoe begin je een gesprek over je geestelijk gestel?

Deze vragen worden beantwoord in het webinar ‘mentale gezondheid in coronatijd’. Het staat onder leiding van dr. Linda Bolier. Zij is schrijfster van de boeken ‘Mental Fitness’ en het ‘Handboek positieve psychologie’. Linda is werkzaam bij het Trimbos-Instituut en is expert op het gebied van mentale gezondheid, veerkracht en welbevinden.

Ook komt Simone Melis van MIND aan het woord. Zij gaat in op hoe je psychische klachten bespreekbaar maakt en geeft praktische tips over wat je kunt doen en waar je terecht kunt als je te maken hebt met psychische klachten.

Het webinar is op woensdag 26 mei van 20.00 tot 21.00 uur (inloggen vanaf 19.45 uur) en vindt online plaats via Zoom. Iedereen kan zich tot 24 mei aanmelden via www.regiogv.nl/webinar. Na aanmelding ontvangen de deelnemers een bevestiging en een link voor deelname.

Het webinar is onderdeel van de campagne ‘Hey, het is oké’. De campagne is een initiatief van het ministerie van VWS. GGD Gooi en Vechtstreek ondersteunt deze campagne in Gooi en Vechtstreek.



Onze Ambassadeurs