Nobelhorst Schoon

Geschreven door Redactie

Vind jij een schone buurt belangrijk? En lijkt het je leuk om met medebewoners Nobelhorst schoon te houden? Doe dan een keertje mee met Nobelhorst Schoon!

Nobelhorst Schoon is een initiatief van bewoonster Sacha de Ruiter. Sacha zet zich graag in voor de buurt. Zo zorgde ze er onder andere voor dat elke bewoner die een hanging basket met bloemen wilde, dat op kon halen. Ook was Sacha verantwoordelijk voor de doeltjes bij Vindplaats De Brink.

De eerste editie van Nobelhorst Schoon vond plaats in 2019. In de eerste instantie waren er maar 15 aanmeldingen maar tientallen bewoners hielpen toen om de buurt schoon te maken. Inmiddels is elke laatste zondag van de maand een editie van Nobelhorst Schoon. De eerstvolgende editie vindt plaats op zondag 30 mei tussen 11:00 uur en 13:00 uur. Wil je meedoen? Rond 11:00 uur wordt er verzameld bij de Buurtschuur aan de Nobellaan.


Onze Ambassadeurs