Live Studiekeuze Chat bij ROC Almere

Geschreven door Redactie

Heb jij je nog niet aangemeld voor een opleiding? Ben je bijvoorbeeld nog aan het twijfelen? Of heb je nog specifieke vragen over een bepaalde opleiding? Dat is, zeker doordat er geen fysieke open dagen werden georganiseerd, erg lastig. Het ROC Almere heeft daar iets op bedacht: Live Studiekeuze Chat.

Heb jij wat vragen of wil je iets anders weten? Iedere donderdag tussen 14:00 uur en 16:00 uur beantwoorden de studiekeuzeadviseurs jouw vragen. Naast het beantwoorde, geven ze ook studiekeuzetips en persoonlijk advies. Op deze manier hoopt ROC Almere je te kunnen helpen met het vinden van een opleiding die bij jou past.

Naast de Live Studiekeuze Chat kun je ook terecht bij het Informatiecentrum. Je kunt op schooldagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur bellen naar: 0900 0918 of mailen naar: informatiecentrum@rocvf.nl.