ChristenUnie Almere stelt voor om Hans van Dijk als lijsttrekker te kiezen

Geschreven door Redactie

Het bestuur van de ChristenUnie Almere nodigt haar leden graag uit voor een bijzondere  Algemene Ledenvergadering. Als eerste partij in Almere zal de ChristenUnie op 16 juni a.s. haar lijstrekker kiezen voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

De selectiecommissie en het bestuur stellen aan de leden voor om de huidige fractievoorzitter; dhr. Hans van Dijk te kiezen tot lijsttrekker. Na zijn formele verkiezing zal hij in een speech een aftrap geven voor deze verkiezingen en wat voor de ChristenUnie belangrijke thema’s zijn.

Natuurlijk is hij ook beschikbaar voor eventuele vragen. De avond vindt plaats in de Levend Water Kerk, Parkwijklaan 44 Almere. De bijeenkomst vangt aan om 20.00.

In verband met de op dat moment nog geldende corona maatregelen is de vergadering deels fysiek (beperkt tot 30 mensen) en deels digitaal bij te wonen. Wil jij de bijeenkomst bijwonen dan graag aangeven via bestuur@almere.christenunie.nl of je fysiek, dan wel online wilt deelnemen aangeven. Wil je online deelnemen dan sturen ze graag een link toe.

Onze Ambassadeurs