Forza Almere organiseert aankomende zaterdag een open dag

Geschreven door Redactie

Zaterdag 5 Juni organiseert voetbalvereniging Forza Almere een Open Dag voor de jeugd van 5 t/m 14 jaar. Dit is voor jongens en meisjes die graag vanaf het nieuwe seizoen 2021-2022 willen gaan starten met voetballen. Maar ook voor kinderen die het wellicht niet naar hun zin hebben bij hun huidige voetbalvereniging, want overschrijven kan nog tot zeker 15 juni.

Alle jeugdteams van Forza Almere komen in actie op deze ochtend en zo kun je meteen aansluiten bij het team om te kijken of je de kinderen leuk vindt. Ook de trainers die volgend jaar voor de teams komen te staan zullen aanwezig zijn en de trainingen leiden. Er zijn wat voetbalactiviteiten en er wordt een partijtje gespeeld. Er zijn enkele eerste elftallen van Hoofdklasse tot 2e klasse die nog wel wat versterkingen kunnen gebruiken. De Open Dag begint om 9.45 uur en zal eindigen begin van de middag.

Technisch Manager Darl Douglas (Ex. Ajax, Utrecht) heeft voor het komende seizoen voor nog meer voetbalkennis en ervaring gerealiseerd. Douglas heeft o.a. Regillio O'Niel (Ex Prof, Scout PSV), Vural Karabulut (Ex. Ajax Willen II, Ass. Jeugdtrainer Fc Utrecht) en Kiran Bechan (Ex. Ajax, Sparta) weten te strikken om de breedte de voetbalclub te ondersteunen en de trainers te begeleiden. Ook nemen zij een team voor hun rekening en komen er extra individuele trainingen voor de jeugd. Dit alles in samenwerking met de voetbalschool van Regilio O'Niel, O'Nielsports. Mede door deze impuls hoop de jongste vereniging aan de weg te timmeren en met kleine goede stappen te groeien in leden. Wel is de club kritisch als het gaat om het toe laten van trainers en teams, normen en waarden staan voorop bij de club.

Door de komst van een grote internationale school tegenover de voetbalclub is de verwachting dat de club hiervan zal gaan profiteren. De gehele omgeving wordt nu verbouwd, er wordt naast de school ook gewerkt aan looppaden en heel veel groenverzoening. Dit komt de voetbalclub waar wordt gewerkt aan de uitstraling ook ten goede.