Ateliers de Steiger 206 opent haar deuren!

Geschreven door KurkKeurig

Op zaterdag 26 juni en zondag 27 juni van 12:00 tot 17:00 openen kunstenaars en makers op Ateliers de Steiger 206 hun deuren!

Kom een kijkje nemen in de ateliers van de kunstenaars en makers en geniet van de expositie in de grote zaal!

Deelnemers op de Steiger 206; Wanda Entjes, Sietse van der Wal, Bertina Slettenhaar,  Hans Berkhout, Godfried Zöllner, Floor Schothorst, Peter Aardenburg,  Claudia Kamergorodski, Nicole Donselaar, Anke Portier, kunstenaars van de Witte Olifant en gast-deelnemers; Collin de Bruin, Margot van Leeuwen & Victor Schaap.

Ateliers de Steiger 206 is onderdeel van het collectief Broedplaats de Steiger in Almere Haven. Andere deelnemende broedplaatsen; de Steiger 24, Reigers Inn  (Steiger 74), De Blauwe Reiger (Steiger 77), de 4 Elementen (Steiger 74), Ateliers de Paal 37 en het Upcyclecentrum (Steiger 113)

Meer informatie over Broedplaats de Steiger op; broedplaatsdesteiger.nl/landelijk-atelierweekend
 

Onze Ambassadeurs