Avonturentocht 4-daagse

Geschreven door Redactie

Monkey Moves Almere organiseert samen met Flevojump de Avonturentocht 4-daagse voor je Dreumes of Peuter (1,5-4jaar) en hun broertjes of zusjes.

Van 29 juni t/m 2 juli is er een heuse avondvierdaagse voor de allerkleinsten onder ons. Samen met papa, mama of met het hele gezin beleeft je apekoppie allemaal leuke sportieve  activiteiten samen met de vriendjes van Apie in de eigen belevingswereld.

Iedere avond is de tocht anders en staat deze bol van de verrassingen. De routes zijn uiteraard aangepast aan de korte beentjes en duurt ook maximaal 1 uur inclusief de activiteiten die op iedere 50-60 meter zijn opgesteld.

Het vertrekpunt is de midgetgolfnaan in het Beatrixpark. De eerste ronde start om 16:30 en de tweede om 17:30. Dus wees er snel bij en reserveer nu al een plekje.

Voor elke deelnemer is er elke dag wat fruit en drinken en als je iedere dag meedoet verdien je de echte KWBN medaille en een vaantje als aandenken!

Aanmelden kan via www.monkeymoves.com/regio/almere

Dan navigeren naar de sportdagen/evenementen en daar je aanmelden voor de eerste dag en tijd. Als de aanmelding afgerond is krijg je inloggegevens om je bij de andere 3 dagen aan te melden.

Onze Ambassadeurs