8 tips voor een origineel Vaderdagcadeau

Geschreven door Redactie

Op zondag 20 juni is het weer zover... Vaderdag! In plaats van sokken of parfum kun je je vader ook wat originelers geven op deze dag.

1. Je kunt je vader onder andere verrassen met een persoonlijk fotoalbum! Foto’s van vroeger en/of nu samen met je eigen tekst, aangevuld met quotes of andere leuke afbeeldingen.

2. Is jouw vader een bierkenner? Verras hem dan met gegraveerde bierglazen! Deze kun je zo halen in de winkel. Je kunt ze ook zelf ontwerpen, met een eigen gekozen tekst, foto of naam.

3. Geef je vader een (tijdelijk) abonnement op een tijdschrift!

4. Is jouw vader ook zo’n sloddervos? En raakt hij ook altijd alles kwijt? Geef hem dan een persoonlijke sleutelhanger om hem in het zonnetje te zetten. Dan kán hij eigenlijk niks meer kwijtraken.

5. Koop een CD voor je vader! Niet zomaar een CD maar een CD die jezelf kunt branden. Je kunt z’n favoriete liedjes van vroeger downloaden of liedjes waar jullie samen leuke herinneringen aan hebben. Een persoonlijke Cd-hoes maakt het cadeau echt af!

6. Welke man houdt er niet van om te eten? Verras je vader dan met een ontbijtje op bed! Bak of kook bijvoorbeeld een ei of maak pannenkoeken voor je vader. Schenk daarbij wat sinaasappelsap in of maak een smoothie en geef dat ’s morgens aan je vader!

7. Ga een dagje met je vader weg! Maak een lande wandeling, ga lekker lunchen of neem je vader mee op road-trip!

8. Is jouw vader een echte BBQ-liefhebber? Koop dan een speciaal BBQ-kookboek! Met de lekkerste recepten en weetjes moet jij natuurlijk wel proeven. Dan heb je dus zelf ook nog wat aan dit cadeau dus!

Onze krant nog niet ontvangen?