Picknicken tussen de alpaca´s bij Indoor Mountainbike

Geschreven door Redactie

De dagen worden weer zonniger en dat betekent dat we massaal naar buiten gaan. Eén van de dingen die niet mag ontbreken tijdens de zomer is een picknick. En niet zomaar een picknick, maar een picknick met alpaca’s!

Je weet wel, die schattige en zachte beestjes met een heel hoog knuffelgehalte. Wij van Ons Almere mochten alvast een voorproefje nemen, letterlijk!

In totaal zijn er vijf alpaca’s waar je mee kunt knuffelen. Deze zijn allemaal vernoemd naar de lama’s uit de Disneyfilm The Emperor's New Groove (Keizer Kusco in het Nederlands). Hoewel ze er vrij groot en zwaar uitzien, wegen de alpaca’s maar tussen de 20 en 30 kilo. Dit komt doordat ze een enorm dikke vacht hebben, waardoor ze veel groter lijken dan ze werkelijk zijn.

De alpaca’s waren erg enthousiast en nieuwsgierig. Ze zijn gewend aan mensen waardoor ze totaal niet bang zijn. Toen we eenmaal op het picknickkleed zaten kwamen ze allemaal om ons heen staan. Waarschijnlijk roken ze de speciale brokjes die we mee hadden gekregen, maar het eten wat in de picknickmand zat vonden ze ook heel erg interessant. Let dus wel op je eten, want voor je het weet is het weg!

Via de website kun je makkelijk je tickets reserveren. Zodra je geboekt hebt krijg je jouw toegangsbewijs in de mail. Indoor Mountainbike zorgt vervolgens voor een kleed om op te zitten en een goed gevulde picknickmand. De inhoud is een echte traktatie! Naast een drankje krijg je namelijk ook verse scones met clotted cream en jam, Franse macarons, luxe bonbons, gekleurde donuts, huisgemaakte zoete lekkernijen en vers fruit.

Een uur lang picknicken tussen de alpaca’s kost 14,95 euro per persoon. Wij vonden het een superleuke ervaring en kunnen het zeker aan iedereen aanraden! Reserveer dan via: www.indoormountainbike.nl. Indoor Mountainbike is gevestigd aan de E. Heimansweg 8 in Almere Buiten.






Onze Ambassadeurs