Ons Almere al maanden niet op de deurmat door corona

Geschreven door Redactie

De maandkrant Ons Almere is al een aantal maanden niet op de Almeerse deurmatten verschenen. Dat komt volgens medeoprichter Richard Verduyn Lunel door de coronacrisis. Hierdoor hebben veel adverteerders zich tijdelijk teruggetrokken en dat heeft ervoor gezorgd dat bezorgen financieel niet haalbaar is.

Om de krant toch te verspreiden is hij te vinden op zo'n 100 afhaalpunten in de stad. Ook wordt hij meegebracht door bezorgers van restaurants. Inwoners die eten bestellen krijgen dan een gratis kant erbij geleverd. Ons Almere is verder in winkels te vinden.

Ondanks dat de adverteerders niet konden betalen, staan ze nog steeds in de krant. "We begrijpen hun situatie en hebben er daarom voor gekozen om ze gratis advertentieruimte te geven. Zij konden er ook niets aan doen dat ze dicht moesten. Het gaat dan vooral om restaurants en winkels", zegt Verduyn Lunel. Als wederdienst helpen ze om onze krant te verspreiden.

De medeoprichter laat weten dat er wordt ingezet om huis aan huis bezorging weer mogelijk te maken. Hij verwacht dat dit gaat lukken.






Onze Ambassadeurs