Tijd voor een gezellig uitje naar de film

Geschreven door Redactie

Het is vakantie en de bioscopen zijn weer open!

Dit is dus hét perfecte moment om gezellig naar de film te gaan. Of je nu houdt van animatie, actie of romantiek er is komt voor iedereen wat leuks. Hieronder lees je een overzicht van films die deze maand nog in de bioscoop zullen verschijnen!

The Boss Baby: Family Business

  • Animatie/Komedie/Familiefilm
  • Release datum: 21 juli 2021

‘The Boss Baby: Family Business’ is het vervolg op de succesvolle familiefilm ‘Boss Baby’. In deze film zijn de Templeton broers Tim en zijn kleine broertje Boss Baby Ted volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe boss baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen.

The Hitman’s wife’s bodyguard

  • Actie/Komedie/Thriller
  • Release datum: 22 juli 2021

Vier jaar na de gebeurtenissen uit het vorige deel onderhouden de bodyguard Michael en de huurmoordenaar Darius nog steeds een vriendschapsband. Ditmaal bundelen ze aan de Amalfikust hun krachten om Europa te redden van een machtige en wraakzuchtige persoon. Ook wanneer het leven van Sonia bedreigd wordt moeten ze alles op alles zetten.

Luizenmoeder de film

  • Komedie
  • Release datum: 28 juli 2021

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent! Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op.

Words on bathroom Walls

  • Drama
  • Release datum: 29 juli 2021

Adam (Charlie Plummer) lijkt een normale tiener, tot hij te horen krijgt dat hij lijdt aan schizofrenie. Hij doet er alles aan om dit te verbergen voor de buitenwereld. Wanneer hij verliefd wordt op zijn klasgenote Maya (Taylor Russell), wil zij hem laten inzien dat hij meer is dan deze aandoening en dat hij zijn problemen kan overwinnen. Words on Bathroom Walls is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Julia Walton. De soundtrack is in handen van The Chainsmokers.

Heb je al een keuze gemaakt? Geniet van de film onder het genot van een grote bak popcorn en wat drinken.Onze Ambassadeurs