Wij zoeken stagiaires voor op de (online) redactie!

Geschreven door Redactie

Kom stage lopen bij het grootst groeiende mediabedrijf van Nederland!

Vind jij het leuk om redactionele artikelen te schrijven? Ben jij graag op de hoogte van het laatste nieuws en deel je dit graag? Dan hebben wij de ideale stageplaats voor jou!

Als redactiemedewerker van Ons Almere houd jij je bezig met het verslaan van het lokale nieuws. Je bezoekt evenementen, gaat bij ondernemers langs, bekijkt speciale gebeurtenissen en deelt dit met heel Almere. Wil jij ervaring opdoen in de redactionele/krantenwereld? Dat komt goed uit, want wij zoeken per direct en voor volgend schooljaar stagiaires voor de redactie!

Je taken zullen veelzijdig zijn. Voornamelijk ondersteun jij het redactieteam met het plaatsen van artikelen op de platformen van Ons Nieuws en haar sub labels. Op onze social media kanalen zal jij onze fans activeren om veel te delen en te reageren, wat weer zorgt voor crosspromotie met bekende Almeerders, bedrijven en bewoners. Je houdt interviews met prominente Almeerders en doet hiervan verslag, je schrijft mee aan de artikelen in de krant, je houdt online winacties op onze social media kanalen en onderhoud deze.

Wij bieden een uitdagende stage binnen een zeer dynamisch, jong en groeiend mediabedrijf. Hierin krijg je de mogelijkheid om jouw kennisniveau te vergroten op het gebied van redactionele artikelen schrijven, crossmedia en online marketing. Er wordt hard gewerkt, maar ook hard gelachen. Je hebt leuke collega’s die ook echt geïnteresseerd in je zijn! Je krijgt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. Je mag deel uitmaken van een team met grenzeloze ambities, alleen dit jaar al worden er een krant en twee nieuwe online nieuwsplatformen gelanceerd in Nederland.

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent derde- of vierdejaarsstudent in Redactie, Marketing, Communicatie of Media Management;
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage;
  • Je hebt een ongeremde interesse voor nieuwe ontwikkelingen op het gebied van redacteurschap;
  • Je bent tweetalig (NL/ENG), zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt kennis van Microsoft Office, Photoshop en social media;
  • Je hebt een proactieve houding en bent in staat zeer zelfstandig en accuraat te werken;
  • Je hebt affiniteit met Almere en de verschillende onderwerpen;
  • Je hebt géén 9-tot-5-mentaliteit;
  • Je bent bij voorkeur woonachtig in (de omgeving van) Almere;
  • Je bent per direct beschikbaar of zoekt een stage voor volgend schooljaar en kan minimaal 4 dagen per week stagelopen (stageperiode is bespreekbaar).

Naast hard werken hou je ook van hard lol maken. Bij ons kun je iedere dag poolen, tafelvoetballen, gamen, relaxen, kletsen en nog veel meer!

Herken jij je in deze vacature? Graag ontvangen wij dan jouw sollicitatie en CV met pasfoto. Deze kun je sturen naar info@onsalmere.nl. Vermeld in de motivatie wat jou persoonlijk aantrekt aan deze vacature. Hier zijn wij erg benieuwd naar!