3 Tips voor een soepelere autovakantie

Het belangrijkste: neem genoeg spelletjes mee.

Drie tips om een soepele autovakantie voor te bereiden:

  1. Begin op tijd met de voorbereidingen van je vakantie zo kan je rustig vertrekken, dit zet de toon voor de rest van de trip. Zorg dat je alle nodige reisdocumenten tijdig hebt zo voorkom je stress. Doe de nodige boodschappen en pak je koffers een paar daggen voor de vertrekdatum. Check ze nog een keer een dag voor je weggaat, zo weet je zeker dat je alles mee hebt.
  2. Rij zoveel mogelijk als de kinderen aan het slapen zijn zo kan je langer rustig rijden. Je kinderen kunnen zo een stuk langer doen met de dingen die je voor de kinderen van tevoren had voorbereid.
  3. Neem genoeg spelletjes mee die ze tijdens het rijden zouden kunnen spelen zoals een leuke auto bingo of een bordspel dat ze heel leuk vinden. En onthoud dat de terug weg ook belangrijk is want die duurt precies even lang.

Wat is jouw gouden tip voor een rustige autovakantie? Daar zijn wij erg benieuwd naar! E-mail jouw tip naar redactie@onsalkmaar.nl. 


Onze Ambassadeurs