Helden gezocht

Geschreven door Redactie
Helden gezocht Foto gemaakt door: Pexels

De Landelijke Stichting Tegen Zinloos Geweld zet zich al jaren in tegen zinloos geweld.

De stichting is nu opzoek naar helden die het verdienen om in het zonnetje te worden gezet. Ze roepen scholen, verenigingen, eigenlijk iedereen op om hun held in het zonnetje te zetten. Iemand die altijd voor een ander klaar staat is een held. En diegene verdient het HeldenMoed lintje. Iemand die belangeloos helpt en activiteiten onderneemt voor het buurthuis of sportvereniging. Iemand die de Moed heeft om actie te ondernemen tegen terroriserende groepsactiviteiten en pesterijen. Iemand die het opneemt voor iemand die dat nodig heeft.

Het gaat om eenieder die op vrijwillige basis zijn of haar steentje bijdraagt aan het verbeteren van onze leefomgeving. Die mensen hebben moed. HeldenMoed! En zij verdienen dus iets extra’s. Iets waarmee wordt laten zien dat ze gewaardeerd worden, en erg belangrijk zijn voor de samenleving. Een HeldenMoed-onderscheiding is te bestellen via de webshop van Stichting Tegen Zinloos Geweld.
Onze Ambassadeurs