Met de auto er op uit: 3 belangrijke dingen die je niet wilt vergeten

Geschreven door Redactie

Een rit is niet compleet zonder een goede afspeellijsten.

Het is weer zomer en dat betekent maar een ding, vakantie! En wat is nou een leukere vakantie dan met de auto er op uit. Er zijn dan wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Een aantal essentiële dingen die je mee moet nemen, wil je de rit een beetje verdraagbaar maken.

  1. Kussens zijn heel belangrijk voor langere trips je wilt namelijk gewoon lekker kunnen slapen. Als je het vergeet is het niet het einde van de wereld zo lang je maar langs een winkel komt waar je er een kan halen.
  2. Toiletspullen. Je gaat soms moeten stoppen voor een plaspauze en er is niet altijd een toilet in de buurt of als het nacht wordt dan wil je natuurlijk even tandenpoetsen. Daarom is het handig om toiletspullen mee te nemen. Zoals tandenborstels, tandpasta, deodorant, kam/borstel en toiletpapier is bijvoorbeeld niet alleen handig voor vegen maar ook voor als je kind iets morst.
  3. En niet te vergeten, Muziek! Een rit is niet compleet zonder een paar goede afspeellijsten met muziek. Tegenwoordig staan Apple Music en Spotify vol met gecureerde lijsten, dus het meeste werk is al gedaan. Zoek een genre waar iedereen blij van wordt en knal de muziek door de speakers. Heeft je auto geen Bluetooth, vergeet dan de aux-kabel niet.

Heb jij iets essensieels dat zeker niet mag ontbreken tijdens een auto vakantie? E-mail het dan naar redactie@onswolderwijd.nl. 

Onze Ambassadeurs