Nederland Heeft Alles

Geschreven door Redactie

Nederland Heeft Alles is geen standaard reisgids, maar een persoonlijk vakantieboek.

Nicolette van Dam en Bas Smit hebben een nieuw boek uitgebracht: Nederland Heeft Alles. Noodgedwongen door de coronacrisis konden we als Nederlanders niet naar het buitenland reizen. Daarom zijn Nicolette en Bas vorige zomer begonnen met ons eigen land te (her)ontdekken. Tips stroomden binnen waardoor er een boek is uitgebracht.

Nederland Heeft Alles is geen standaard reisgids, maar een persoonlijk vakantieboek waarin Nicolette en Bas je meenemen naar de meest bijzondere plekken van de twaalf provincies. Ze zijn in de mooiste stukjes natuur en in bruisende steden beland. Ook proefden we de lekkerste streekproducten. Wat Nicolette en Bas te gek vonden om te zien, is dat elke provincie zo uniek is.

Een dagje weg met vrienden, romantisch weekend met je geliefde, maar ook voor een vakantie met je gezin.. dit boek is voor iedereen! Het boek Nederland Heeft Alles is te koop via www.NederlandHeeftAlles.nl