Muesli Yoghurt repen


Dit leuke alternatief voor mueslirepen is super lekker! Lees snel verder hoe je dit maakt.

  • 100 gr Dadels
  • 100 gr Muesli
  • 50 gr Pecannoten
  • 2 eetlepels kokosolie (gesmolten)
  • 2 eetlepels honing
  • Snuf kaneel
  • 300 ml Griekse Yoghurt
  • 75 gr blauwe bessen
  • 75 gr Frambozen
Begin met het mengen van de muesli, dadels, pecannoten, kokosolie en een snufkaneel in de blender. Bekleed een ovenschaal met folie en verdeel het mengsel over de bodem. Vergeet het niet aan te drukken met een lepel.
Meng vervolgens de honing door de yoghurt. Houd een paar frambozen en blauwe bessen apart en pureer de rest met bijvoorbeeld een vork. Dit mag grof. Schep je fruit mengsel kort door de yoghurt en verdeel dit over de muesli bodem. Neem je apart gehouden fruit en garneer de bovenkant met de frambozen en bessen.
Zet de ovenschaal (+/-) vier uur in de vriezer. Haal het een paar minuten voor het eten uit de vriezer en snijd het in repen.