Doe mee met Kilometers voor Kansen!

Geschreven door Redactie

De hele maand september is het sportmaand bij het Rode Kruis!

In de maand september kan je meedoen met Kilometers voor Kansen. Het is de bedoeling dat je in één maand zoveel mogelijk kilometers aflegt voor het goede doel. Of je het nu alleen wilt doen of in een team mag je helemaal zelf bepalen. Fietsen, wandelen, hardlopen, skeeleren of allemaal een beetje, het maakt niet uit doe het op jouw manier.

Je steunt met jou kilometers het werk van het Rode Kruis en je geeft vluchtelingen een kans. Vluchtelingen moeten heel veel kilometers afleggen om zichzelf in veiligheid te brengen, jouw afstand staat hier symbool voor. Voor ongeveer 80 miljoen mensen ter wereld is een tocht van vele kilometers de enige uitweg.

Ga voor meer informatie naar de website van het Rode Kruis en meld je aan!