Maagd Maandhoroscoop voor augustus 2021

Je bent misschien erg gemotiveerd, maar misschien heb je het gevoel dat iets je tegenhoudt, Maagd.

De zon in een helende en besloten zone moedigt je aan om alles aan te pakken wat je ervan weerhoudt vooruit te komen. Dit is het moment om afsluiting te vinden en losse eindjes aan elkaar te knopen. Wanneer de zon op 22 augustus je teken binnenkomt, voel je je energieker en klaar om in beweging te komen.

Een nieuwe maan in Leeuw en je spirituele zone op de achtste maakt de weg vrij voor een nieuw begin. Je zou kunnen overwegen om te gaan mediteren of mindfulness te leren. Alles wat je kan helpen kalm te blijven en stress en angst te verminderen, moet nuttig zijn.

Op 11 augustus komt logische Mercurius je teken binnen, waar hij erg thuis is. Je bent misschien meer geneigd om je te organiseren en manieren te vinden om je plannen en routines te stroomlijnen.

Je zou het winkelvirus kunnen krijgen als de lieve Venus op de vijftiende naar Weegschaal verhuist en de drang om uit te geven sterker wordt. Venus is de heerser van Weegschaal, dus je zou een verlangen kunnen hebben om je boeken in evenwicht te brengen, terwijl je ook graag traktaties en items koopt die dat vleugje luxe over zich hebben. Misschien kun je een manier vinden om beide te doen.

Op 22 augustus is het volle maan in je lifestyle-sector en voel je het meteen als je jezelf teveel hebt gegeven. Als je je overweldigd voelt, is dit een teken om te bezuinigen en meer tijd te maken om te ontspannen en op te laden. Aangezien Maagden over het algemeen workaholics zijn, is dit een kans om uit deze cyclus te breken en een gezondere manier van leven in te gaan.

Ten slotte komt de zon op de tweeëntwintigste je teken binnen en blijft hier vier weken, waardoor je sterker wordt en je aanmoedigt om je te concentreren op die dingen die je het meest na aan het hart liggen.

Onze Ambassadeurs