Nieuwe film op Netflix deze maand: The Great Gatsby

Geschreven door Redactie

The Great Gatsby is een Amerikaanse stereoscopische film uit 2013

Sinds 18 Augustus heeft Netflix weer een nieuwe film online staan genaamd The Great Gatsby. Met als hoofdrolspelers Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Joel Edgerton en Elizabeth Debicki. 

Omschijving:

In het voorjaar van 1922, verruilt beginnend schrijver Nick Carraway de Amerikaanse provincie voor New York City. Op jacht naar zijn Amerikaanse Droom belandt Nick in de wereld van de mysterieuze miljonair en partyliefhebber Jay Gatsby. Ook ontmoet Nick de mooie Daisy en haar adellijke echtgenoot en rokkenjager Tom Buchanan. Terwijl de oude liefde tussen Daisy en Gatsby weer opbloeit, raakt Nick verzeild in de fascinerende wereld van de superrijken, vol illusies, liefde en bedrog. Hij ziet het allemaal gebeuren en schrijft een verhaal over onmogelijke liefdes, dromen en tragedies.Trailer: