Maak vandaag kans op een dagdeel sloep varen bij Sloepverhuur Almere!

Geschreven door Redactie

Wordt kapitein voor een dag! Met deze mooie prijs kun jij een dagdeel de leukste plekjes van Almere ontdekken. De elektrische sloep van Sloepverhuur Almere biedt plaats aan 8 personen, dus je kunt samen met je vrienden, collega's of vrienden de geheimen van de stad verkennen.


Wil jij kans maken op deze leuke prijs t.w.v. 195,00 euro? Laat je gegevens achter bij de prijs van 1 september en je doet mee! De volgende dag laten we je weten of je gewonnen hebt. 


Over Sloepverhuur Almere 

Sloepverhuur Almere heeft 100% elektrische sloepen geschikt voor 8 en 12 personen. De elektrische sloepen bevatten de nieuwste technieken en zijn geruisloos. De sloepen zijn een uitstekende keuze voor een dagje uit op de Almeerse wateren.


Lijkt het je leuk om zelf al een sloep te boeken? Neem dan een kijkje op de website van Sloepverhuur Almere en reserveer direct! Wil je meer weten over de tarieven? Klik dan hier