Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Verreweg zijn de meeste daken in Flevoland geschikt voor zonnepanelen. Steeds meer daken liggen dan ook vol met zonnepanelen.

Maar hoe weet je of je dak geschikt is? Hoeveel panelen kunnen er op? En hoe leg ik ze neer? Vragen waar Energieloket Flevoland advies over geeft. Dit doen zij onafhankelijk en gratis. Neem contact op of kom langs bij het lokale Energieloket inloopspreekuur voor een adviesgesprek: www.energieloketflevoland.nl/contact.

Op een schuin dak is niet alleen de richting bepalend voor hoeveel zonnestralen de panelen kunnen opvangen. Ook de helling speelt daarbij een rol. Bij een schuin dak is een hoek van 20 tot 50 graden het gunstigst. Maar ook bij een platter of een steiler dak kunnen zonnepanelen vaak nog een prima opbrengst leveren. Voor meer informatie kun je kijken op onze website.

Bel (0320-252004), mail (energieloket@nmfflevoland.nl), chat met Energieloket Flevoland via www.energieloketflevoland.nl of bezoek een van onze lokale inloopspreekuren. Zie voor tijden en locaties: www.energieloketflevoland.nl/contact.
Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen