Maak kans op een wijnpakket met negen flessen wijn!

Wijnhuis Divino Duvin is sinds 2012 begonnen met het importeren van wijn uit Piemonte en de Loire.

In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid met wijnen uit Toscane, Veneto, Lazio, Puglia, Marken, Alsace, Champagne, Bourgogne, Languedoc, Rhône, Rheinhessen, Mosel, Rueda, Ribera del Duero, Rioja en de Douro. Alle wijnen worden persoonlijk geselecteerd, zij streven ernaar om langdurige relaties te onderhouden met wijnboeren.

Vandaag maak jij kans op een wijnpakket met maar liefst negen flessen wijn! Wil jij kans maken? Ga dan snel naar de pagina met de winacties en klik op de actie van vandaag. Laat je gegevens achter en wie weet ben jij de gelukkige winnaar! Lijkt het je leuk om zelf al tussen de wijnen te kijken? Neem dan een kijkje op de website van Wijnhuis Divino DuVin en bestel direct! 


Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen