De derde editie van Crossen door de Bossen gaat van start

Geschreven door Redactie

De derde editie van Crossen door de Bossen gaat bijna van start.

Staatsbosbeheer en Stad&Natuur nodigen ook dit jaar weer alle sportieve mensen uit in het Kotterbos om komende zaterdag een snelle tijd neer te zetten. Wil jij met iemand mountainbiken? Nomineer dan je vriend of vriendin, oom of tante, zoon of dochter en maak kans op 2 vrijkaartjes.

Zaterdag 25 september staan er twee verschillende afstanden op de agenda: een korte MTB-route, voor iedereen die het mountainbiken willen leren, en die ook heel geschikt is voor kinderen. En een langere route voor de wat meer gevorderde mountainbikers. Geen eigen fiets? Dan kan daar gerust een mountainbike lenen, voor volwassenen en kinderen. Dragen van een helm op hun parcours is verplicht, deze worden op de dag zelf gratis verleend aan deelnemers. Er wordt gereden in tijdsloten. Minimale leeftijd is vanaf 8 jaar.

Delen van de bestaande parcours maken onderdeel uit van beide uitgezette afstanden tijdens Crossen door de Bossen. Uitdagende heuvels wisselen zich af met slingerende stukken tussen de bomen door. Wil je graag iemand nomineren als Crossen door de Bossen-deelnemer? Stuur dan je nominatie naar: info@oostvaardersplassenalmere.nl.