The Beatles, een legendarische band

Geschreven door Redactie

De legendarische groep liverpoolers die de wereld veroverden in de 60s

John Lennon, Paul Mcartney, George Harrison en Ringo Starr. Samen waren ze de populairste band samen met The Rolling stones in de jaren 60. Er was die tijd een tweedeling. Mensen die naar The Rolling Stones luisterden en mensen die naar The Beatles luisterden. De tweedeling werk als maar groter in de jaren 60. Maar door een opmerking van John Lennon die verkeerd werd opgevat. Wat iedereen boos op The Beatles.

John zei in een homevideo dat The Beatles populairder waren dan jezus christus. Dat werd niet goed ontvangen en resulteerde in de massa verbranding van al hun platen, boeken, poppetjes en alle dingen die te maken hadden met The Beatles. De band ging alsnog door met opnemen van muziek. In 1970 maakte The Beatles hun laatste album en ze promootte hun album door een klein concert op het dak van hun bedrijf Apple Studios te geven.